Un ninja timişorean a fost oprit de poliţişti înainte să facă victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-şi regla conturile cu o familie din Bocşa, mai mulţi timişoreni au plecat spre oraşul cărăşean într-o maşină ce a fost oprită la timp de poliţişti. Bărbaţii nu erau cu mâna goală, în autoturism fiind găsită o sabie de tip ninja.

Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată aseară, în jurul orelor 18.30, cu privire la faptul că mai multe persoane de etnie rromă din Timişoara se deplasează spre Bocşa, pentru a se răfui cu o familie din oraş cu care are de reglat nişte conturi mai vechi. Pentru a preîntâmpina vărsarea de sânge, poliţiştii au instituit filtre, atât la intrarea în localitatea Măureni, cât şi în comuna Vermeş. Au fost verificate toate autovehiculele ce au circulat dinspre judeţul Timiş spre Bocşa pentru ca bărbaţii puşi pe scandal să fie potoliţi la timp.


Ninja cu dosar penal

În jurul orelor 20.00, lucrătorii din filtrul de la Măureni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 ani, domiciliat în Timişoara. În autovehicul au mai fost alţi trei bărbaţi, de 20, 23 şi 40 de ani, toţi din judeţul Timiş. “În urma controlului efectuat în autoturism a fost găsită o sabie cu lungimea de 49,3 cm, având lama de 31,5 cm şi era în teacă. Din declaraţiile acestora a rezultat faptul că aceştia se deplasau în comuna Berzovia pentru a discuta despre un incident ce a avut loc în data de 23.08.2010 între două familii. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă alba”, precizează Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite