Un cărăşean îşi „căuta“ câini cu arma de vânătoare la Trei Ape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arma de vânătoare cu care a fost prin bărbatul
Arma de vânătoare cu care a fost prin bărbatul

Jandarmii montani au depistat ieri seară un bărbat, cu domiciliul în Slatina Timiş, care avea asupra lui o armă de vânătoare de calibrul 30 mm, 18 cartuşe aferente şi un tub de cartuş. Bărbatul este acum cercetat pentru „efectuarea oricăror operaţiuni cu arme şi muniţii fără drept”.

Omul a declarat jandarmilor că a plecat să-şi caute câinii de vânătoare, pe care îi pierduse cu câteva zile în urmă, luând în grabă din rastel arma de vânătoare a fiului său cu cartuşele aferente. „În urma verificărilor efectuate în baza de date a inspectoratului, a rezultat că cel în cauză are permis de port armă doar pentru arma de vânătoare calibrul 12 mm şi nu şi pentru arma de vânătoare calibrul 30 mm, cu care a fost depistat“, ne-a informat Lucian Istrăţescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

Dosar la Parchet
Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, pentru continuărea cercetărilor, iar arma de vânătoare marca „Winchester Ranger”, calibrul  30 mm, împreună cu cele 18 cartuşe aferente şi un tub cartuş, vor fi predate Serviciului Arme şi Muniţii, din cadrul I.P.J Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite