Un administrator de bloc a rămas fără banii din încasări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Boncilă este revoltată
Mariana Boncilă este revoltată

Administratorul unui bloc a rămas fără banii din încasări. 1.700 de lei. Sumă de bani i-a fost furată, chiar de sub nas, înainte de a strânge actele şi banii de pe masa pliantă pe care a folosit-o. Acum, femeia trebuie să scoată banii din buzunar, deşi nu are de unde să îi pună la loc.

Mariana Boncilă este administrator de aproximativ nouă ani. Întâmplarea care a avut loc aseară a lăsat-o fără cuvinte. Femeia se ocupă de administrarea a patru asociaţii de locatari din cartierul Govândari. În momentul în care afişează tabelul cu cheltuieli, Mariana Boncilă menţionează şi ziua şi ora la care va fi prezentă în scara blocului pentru a încasa banii de la locatari. Se pare că acest anunţ a fost în defavoarea sa. Cineva l-a văzut şi a ştiut că poate să facă rost de bani. „ Eu merg cu o măsuţă pliantă şi un scăunel în scara fiecărui bloc. Oamenii ştiu acest lucru şi vin pe rând sa-mi aducă banii. La un moment dat, aproape de ora 19.00, a apărut un tânăr de undeva de lângă uşa din spate a blocului. M-a salutat, apoi a pus mâna pe punga de bani care era pe masă şi a fugit”, spune Mariana Boncilă. Cel care a luat banii nu locuieşte în blocul respectiv, iar administratoarea nu-şi aminteşte să se fi întâlnit cu el.

Poliţiştii i-au luat urma

Poliţia a fost anunţată imediat după această întâmplare. „Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată de administratorul unui bloc situat pe Bulevardul Republicii din municipiu că o persoană necunoscută i-a sustras o pungă în care avea suma de 1.700 lei, provenită din încasări. În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, a declarat inspector Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite