Un Tigra a băgat trei oameni în spitalul din Caransebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer mult prea grăbit a provocat la miezul zilei în apropierea localităţii Slatina Timiş un incident rutier care putea avea urmări dintre cele mai nefericte. Ca prin minune, cei doi pasageri ai maşinii, atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta acestuia, au scăpat cu răni uşoare.

Claudiu Cristian Popescu în vîrstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul Râmnicu Vâlcea conducea un autoturism marca Opel „Tigra” din direcţia Caransebeş spre Băile Herculane. În apropierea comunei Slatina Timiş, şoferul nu a adaptat viteza condiţiilor de drum şi a lovit cu partea dreapta faţă a maşinii parapetele unui pod metalic. În urma accidentului autoturismul s-a răsturnat pe plafon la aproximativ 60 de metri de locul impactului. Un echipaj al Ambulanţei l-a transportat pe pasagerul din dreapta şoferului la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale, în urma accidentului autoturismul marca Opel „Tigra” a fost avariat în proporţie de 50%.
„În continuare efectuam cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi a împrejurărilor exacte care au condus la producerea evenimentului rutier“, a declarat Ion Bejeriţă, agent şef din cadrul Poliţiei Rutiere Caransebeş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite