Ultima zi de cățărări pe munții de pe Valea Cernei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de sportivi au luat cu asalt staţiunea cărăşeană pentru a participa la cel mai cunoscut concurs de escaladă din zonă. Concursul tradiţional „Herculane Climbing Open“ marchează acest an, zece ani de existenţă şi de dezvoltare a escaladei în Valea Cernei.

Pentru că este un an jubiliar membrii Clubului Sportiv „Alternative“ au încercat să aducă noutăți în desfășurarea evenimentului, cea mai mare fiind implicarea comunității locale din Herculane. Ieri, localnicii din Herculane dar și turiștii aflați în stațiune au luat parte la un concurs de bouldering pe o structură artificială.

„Ne-am dorit ca oamenii să știe cât mai multe dpeste ceea ce reprezintă sportul pe care îl practicăm de  ani de zile“, a spus Andrei Simu, preşedintele Clubului Sportiv „Alternative“ din Timişoara. Pentru că azi este ultima zi de concurs, începând cu ora 10.00 sportivii vor da tot ce au mai bun pentru a demosntra că sunt specialiști în domeniu.

„Ziua de mâine este rezervată distracției. Va fi o petrecere de zile mari și sperăm ca toată lumea să se simtă bine“, a mai spus Andrei Simu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite