Ucigaşul care a dormit în patul victimei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Leorzeanu, criminalul care a îngrozit comuna Prigor după ce a ucis cu bestialitate un bătrân, a fost arestat preventiv. Comuna cărăşeană a fost zguduită, la sfârşitul acestei săptămâni, de o nouă crimă pasională. Criminalul este acum în arestul poliţiei.

Gheorghe Leorzeanu, de 49 de ani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, aseară, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, l-a omorât pe rivalul său în dragoste.
Părăsit de concubina care s-a mutat în casa lui Timotei Sârbu, un bărbat în vârstă de 71 de ani din Prigor, Gheorghe Leorzeanu şi-a înecat amarul în paharul cu băutură după care, orbit de gelozie, s-a dus în casa bătrânului şi l-a înjunghiat în abdomen. Cu mâinile pătate de sânge, s-a culcat apoi în patul victimei şi a fost trezit de poliţiştii care l-au condus în faţa instanţei.


Tribunalul Caraş-Severin a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. „Femeia a venit în casă la tata nu ca nevastă, ci doar să aibă grijă de el. Criminalul a intrat peste tata, l-a omorât, apoi s-a dus sus şi s-a culcat”, a povestit Violeta Pătraşcu, fiica bătrânului ucis.


Florentina Sârbu, nora victimei, este şocată. „Am deschis geamul şi l-am văzut plin de sânge, cu cuţitul pe el. Am văzut scene de coşmar. Ar trebui să putrezească în puşcărie”, a mărturisit îngrozită femeia.
Oamenii din Prigor au mai fost martori la o crimă oribilă, în 26 ianuarie, când Andrei Careba, în vârstă de 63 de ani, şi-a măcelărit concubina cu ciocanul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite