Ucemeristul Lucien Hora, campion absolut la viteză în coastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La volanul unui monopost Lola F3000, pilotul reşiţean a dominat autoritar ediţia de anul acesta a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă şi, la finele celei de-a 13-a etape, cu trei înainte de încheierea sezonului, şi-a adjudecat coroana de campion.

Doar şapte puncte îi mai trebuiau multiplului campion de la UCMR la dubla de la Râşnov pentru a câştiga titlul absolut, astfel că, şampania era deja pusă la rece pentru el. Lucien Hora şi-a respectat cartea de vizită impresionantă şi s-a impus, vineri, în cea de-a 13-a etapă a sezonului, în faţa lui Paul Andronic şi Heinz Gollner. Astfel, şi-a adjudecat titlul de campion absolut, etapa de duminică şi dubla din 22 şi 24 octombrie, de la Câmpulug Muscel, nemaiputând schimba nimic în vârful clasamentului Open.


Spectacol şi duminică
Chiar dacă socotelile au fost încheiate încă de vineri, Lucien Hora a alergat pentru spectacol şi în etapa cu numărul 14, când a fost din nou cel mai rapid în coasta de la Râşnov şi a ajuns la cea de-a 13-a victorie, în 14 urcări, ceea ce spune totul despre dominaţia ucemeristului. Christian Nistoran, al doilea pilot al echipei reşiţene, a terminat al patrulea la general şi a câştigat Grupa N, în detrimental lui Lucian Boroianu. Pentru cei doi ucemerişti, ultima dublă a campionatului, cea de la Câmpulung Muscel, contează doar pentru palmares.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite