Ucemeriştii îi pot trimite pe studenţii timişoreni în liga a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca de fiecare dată în ultimii ani, echipa de handbal Poli Timişoara se chinuie să scape de retrogradare. Astăzi, de la ora 17, în Sala Polivalentă din Reşiţa, violeţii au o misiune aproape imposibilă în faţa vicecampioanei României, UCM HC Caraş-Severin.

Elevii lui Gligore Czari au parte de o repetiţie cu public înainte de deplasarea la Skopje, pentru prima manşă din sferturile de finală ale Cupei Cupelor, cu Vardar Pro. De la ora 17, în faţa propriilor suporteri, ucemeriştii primesc vizita Politehnicii Timişoara, echipă aflată într-o criză acută de puncte. Meciul dintre UCM şi Poli poate fi considerat cel mult un derbi regional, diferenţa de valoare dintre cele două grupări fiind net în favoarea reşiţenilor. Dacă reşiţenii se află încă pe podiumul Ligii Naţionale, în ciuda dificultăţilor financiare care au dus la plecările a unsprezece jucători de bază, Poli este penultima în clasament, cu doar şase puncte din 15 partide, şi se bate cu CSM Bucureşti, Steaua şi chiar Minaur pentru evitarea retrogradării.
    Pentru suporteri veste bună este că încă se mai găsesc bilete pentru meciul de astăzi, caseria fiind deschisă la Sala Polivalentă în intervalul orar 14-17.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite