Ucemeriştii au repetat la Oradea pentru dubla cu polonezii din Plock

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ucemeriştii pregătesc în cel mai mic detaliu dubla cu Wisla
Ucemeriştii pregătesc în cel mai mic detaliu dubla cu Wisla

UCM Reşiţa s-a impus de o menieră categorică pe terenul lui CSM Oradea într-un meci din etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, scor 32-25 (17-13), şi au revenit în fruntea clasamentului, cel puţin până la disputarea restului partidelor din aceeaşi rundă.

Vicecampionii nu s-au întrebuinţat prea tare în deplasarea de la Oradea, dar asta nu i-a împiedicat să obţină o victorie la pas. Doar Cristian Ionescu, portarul care s-a despărţit de UCMR în vară, iar acum apără buturile orădene, s-a opus prin paradele sale unei diferenţe de scor şi mai mari. Elevii lui Gligore Czari nu au turat motoarele decât atât cât a trebuit, sâmbătă ei urmând să debuteze în Cupa Cupelor.


Calificarea se joacă în Polonia
UCM Reşiţa întâlneşte Wisla Plock în primul său meci în Cupa Cupelor, sâmbătă, de la ora 12, pe propriul teren. “Nu va fi deloc o dublă uşoară. Poate că era mai bines ă fi jucat prima manşă în Polonia, poate că e mai bine că jucăm acasă. Asta vom putea şti abia după meciul din Polonia, când se va stabili cine merge mai departe şi cine este eliminată. Calificarea se va juca în dublă manşă, e greu ca o echipă sau alta să fie sigură de calificare după primul joc”, a declarat Czari.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite