Ucemeriştii au câştigat turneul de la Târgiu Jiu şi îşi depun candidatura pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampionii României au ajuns la a 11-a victorie din tot atâtea posibile în partidele de verificare premergătoare startului unei noi ediţii a Ligii Naţionale de handbal masculin. Echipa pregătită de Gligore Czari a câştigat, la finele săpătămânii trecute, Cupa Energia.

UCM Reşiţa merge ceas în amicalele verii şi bate tot ce prinde. După ce s-au încălzit cu CSM Oradea şi Poli Timişoara, bănăţenii au trecut Dunărea, la vecinii sârbi, unde au obţinut alte trei victorii, printre victime numărându-se şi puternica Steaua Roşie Belgrad. La sfârşitul săptămânii, elevii pregătiţi de Gligore Czari şi-au evaluat potenţialul în cadrul unui puternic turneu la Târgu Jiu, de unde s-au întors cu Cupa Energia. Ucemeriştii s-au impus la limită în finala competiţiei, pe care şi-au disputat-o cu U Cluj, scor 31-30 (18-18). UCMR a avut nevoie de prelungiri pentru a câştiga al 11-lea amical al verii, pe toată durata celor 60 de minute regulamentare partida fiind foarte echilibrată.


Victorii pe linie
Reşiţenii au debutat la acest turneu cu o victorie categorică, 35-24 (15-13), chiar în faţa echipei cu care s-a întâlnit în ultimul act al competiţiei. Tot în prima zi, UCMR a depăşit-o şi pe CSM Bucureşti, cu un neverosimil 42-24, în această partidă, jucătorul-antrenor Rică Pârâianu marcând nu mai puţin de nouă goluri. Graţie acestor două victorii, reşiţenii au câştigat Grupa A şi au jucat în semifinale cu a doua clasată în Grupa B, Energia Pandurii Tg. Jiu. Cu Ghionea şi Pârâianu principali marcatori, ambii cu câte patru reuşite, şi Irimescu, Djordjevic, Vujadinovic şi Fenici, fiecare cu câte trei, UCMR s-a impus în faţa scorul de 29-27, la pauză 13-12.
Următoarele meciuri ale vicecampionilor vor fi în 24 şi 25 august, în Ungaria,unde au programată o dublă cu Pick Szeged. UCMR arată bine sub comanda lui Czari şi se înscrie încă de pe acum în lupta pentru titlu în Liga Naţională.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite