Reşiţa: Un tânăr e în comă după ce Rapidul de Bucureşti a aruncat o vacă peste el în Gara Cornuţel UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Un tânăr e în comă după ce Rapidul de Bucureşti a aruncat o vacă peste el în Gara Cornuţel UPDATE
Reşiţa: Un tânăr e în comă după ce Rapidul de Bucureşti a aruncat o vacă peste el în Gara Cornuţel UPDATE

Rapidul de Bucureşti, care plecase în viteză din Gara Caransebeş, a izbit în plin două vaci aflate pe calea ferată la ieşirea din Gara CFR Cornuţel Banat. Una dintre vaci a fost aruncată prin aer şi l-a izbit puternic pe tănărul care era cu ele la păscut.

Citiţi mai multe amănunte despre eveniment dar şi povestea băiatului în ziarul Click! de sâmbătă, 22 august.

UPDATE ora 13.00

Lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Caransebeş au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că în zona Staţiei C.F.R. Cornuţel Banat un tren a lovit două vaci şi un copil. 
„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că la ieşirea din staţia C.F.R. Cornuţel Banat spre Reşiţa, locomotiva trenului R999 care circula pe relaţia Caransebeş - Reşiţa, a surprins în gabaritul liniei de cale ferată două vaci iar în urma impactului una dintre ele l-a lovit un minor de 17 ani, din Cornuţel Banat, care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, suferind un traumatism la braţul drept şi un traumatism abdominal” a declarat inspectorul Adriana Beţa.
Copilul este încă în stare de şoc şi nu poate da relaţii despre cele întâmplate, fiind sub observaţie medicală. Acesta păzea vacile familiei la păscut, în apropierea gării, în momentul accidentului.

Accidentul s-a produs în Cornuţel iar victima a fost transportată la Spitalul Mnicipal Caransebeş. Conform reprezentanţilor Poliţiei TF Caransebeş, în acest moment tânărul lovit de vaca "zburătoare" este în stare de şoc. Un alt tânăr motociclist a murit în urmă cu câteva săptămâni după ce a intrat într-o cireadă de vaci la Măureni.

Rapidul de Bucureşti a lovit două vaci chiar pe linia ferată din staţia Cornuţel, una dintre ele fiind izbită într-un tânăr de 17 ani. Acesta a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

„Tânărul a suferit un traumatism la braţul drept şi un traumatism abdominal” a declarat inspectorul Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.

CITEŞTE şi:

Motociclistul ucis în coarnele vacii a fost condus pe ultimul drum de 100 de bikeri
Văcar cercetat pentru omor din cauza vacii care a ucis un motociclist
Motociclistul ucis în coarnele unei vaci va fi înmormântat cu paradă de bikeri

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite