UCM Reşiţa şi-a aflat adversarul din turul III al Cupei Cupelor: Wisla Plock

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma tragerii la sorţi de astăzi, de la Viena, câştigătoarea Cupei României va întâlni în dublă manşă vicecampioana Poloniei, primul meci urmând a se disputa la Reşiţa, la 20 sau 21 noiembrie, iar returul în Polonia, o săptămână mai târziu.

Handbaliştii de la UCM Reşiţa au cunoscut numele adversarului din turul III al Cupei Cupelor în timp ce se aflau în cantonament, la Băile Herculane. Wisla Plock a fost o prezenţă constantă în ultimii ani în cupele europene, dar nu le spune mare lucru elevilor lui Gligore Czari. Antrenorul Reşiţei a căutat primele informaţii despre echipa poloneză şi crede că dubla întâlnire trebuie tratată cu seriozitate, dar asta nu înseamnă că se teme Wisla. “Nu ştim prea multe despre viitorul nostru adversar, doar ce am aflat şi noi de pe Internet. A terminat campionatul pe locul doi, provine dintr-o ţară care a fost vicecampioană europeană, deci nu este un adversar de neglijat. Avem însă destul timp pentru a-i studia pe aceşti polonezi”, a declarat antrenorul Reşiţei.


Dezavantaj şi nu prea
Czari nu consideră că jucarea primului meci la Reşiţa reprezintă neapărat un uşor avantaj pentru polonezi. “Calificarea se joacă în dublă manşă. Poate fi un avantaj, cum la fel de bine poate fi un dezavantaj să joci meciul decisiv în deplasare. Cum e mai bine vom afla la finalul acestei duble manşe”, a spus Gligore Czari. UCMR a mai întâlnit o reprezentantă a Poloniei, Zaglebie Lubin, în faza semifinalelor Cupei Challenge, ediţia 2007, când formaţia bănăţeană a câştigat trofeul european.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite