Reşiţa: UCMR nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: UCMR nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul cu Steaua
Reşiţa: UCMR nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul cu Steaua

UCM Reşiţa porneşte cu prima şansă în derbiul etapei a şasea din Liga Naţională.

Vicecampioana României, UCM Reşiţa, şi Steaua MFA Bucureşti se întâlnesc astăzi, de la ora 18, în Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava, în derbiul etapei a şasea a Ligii Naţionale de handbal masculin. După ce au reuşit calificarea în turul trei al Cupei EHF, ucemeriştii revin în faţa propriilor suporteri pentru un nou meci de foc. După primele cinci etape ale campionatului, cele două echipe au linii de clasament identice, ambele trecându-şi în cont câte patru victorii şi o înfrângere.
Se tem de arbitri!
    Tabăra roş-albaştrilor e măcinată de probleme interne, jucătorii nefiind plătiţi de mai multă vreme, dar bănăţenii nu consideră că vor avea viaţă mai uşoară din acest motiv. Ba chiar sunt puţin îngrijoraţi, partida urmând a fi arbitrată de brigada buzoiană Pavel/State, despre care se spune că ar fluiera părtinitor la toate meciurile Stelei. Pentru noi este o periaodă de foc. Am avut dubla din Cupa EHF, am jucat la Constanţa, iar acum vine Steaua. Trebuie să ieşim cât mai bine din aceste meciuri capitale. Intrăm în teren doar cu gândul la victorie”, a spus Aihan Omer, antrenorul UCMR-ului. 
Pentru întâlnirea UCM Reşiţa - Steaua MFA Bucureşti, preţul unui bilet este de 10 lei, ultimele tichete vânzându-se astăzi, între orele16-18.
 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite