Resita: Aihan Omer, aproape demis de la Naţionala de handbal, este susţinut de UCMR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Aihan Omer, aproape demis de la Naţionala de handbal, este susţinut de UCMR
Resita: Aihan Omer, aproape demis de la Naţionala de handbal, este susţinut de UCMR

Jurnaliştii de la "Academia Caţavencu" au dat publicităţii o filmare cu camera ascunsă în care Cristian Gaţu recunoaşte fapta celor doi.

După ce Aihan Omer a fost suspendat pe o perioadă de cinci ani de zile de către forul european de specialitate, în anturajul Federaţiei Române de Handbal se vorbeşte deja despre demiterea tehnicianului primei reprezentative.

Oficialii echipei de club a celui mai în vogă antrenor român al momentului, UCM Reşiţa, susţin că au luat la cunoştinţă cu surprindere decizia Tribunalului de Arbitraj al EHF şi că nu au decis încă soarta „Turcului”.
Antrenorul Aihan Omer are contract cu CS UCM Reşiţa până în 2011, iar echipa şi strategia de performanţă este structurată în jurul său. În toată această perioadă, în care a activat în cadrul clubului nostru, conduita antrenorului Aihan Omer a fost ireproşabilă”, se arată într-un comunicat al vicecampioanei României. Întrucât decizia Tribunalului de Arbitraj EHF poate fi atacată în termen de 21 de zile, oficialii bănăţeni anunţă că îşi vor prezenta poziţia oficială doar în momentul în care sancţiunea va fi definitivă şi irevocabilă.


Jurnaliştii de la „Academia Caţavencu” l-au filmat cu camera ascunsă pe Cristian Gaţu, preşedintele FRH, în momentul în care acesta povesteşte toate cele întâmplate. Urmăreşte filmarea mai jos:


Gaţu ne-a confirmat şpaga în cazul Paleu-Omer (VIDEO)

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite