Reşiţa: UCM R vrea să rezolve calificarea încă de la meciul din Slovenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana României la handbal masculin joacă în această seară prima manşă din turul trei al Cupei EHF.

     Trupa pregătită de Aihan Omer a plecat plină de optimism spre Slovenia, unde, în această seară, de la ora 20, va întâlni RK Trimo Trebnje, în prima manşă din turul trei al Cupei EHF. După ce în ultimele trei sezoane europene a cucerit consecutiv Challenge Cup, acum UCM Reşiţa vizează un parcurs cât mai lung într-o mult mai puternică.

      Vicecampioana României a avut un debut perfect, iar acum este gata să ia o opţiune serioasă în privinţa calificării în turul patru. Ocrotită de şansă la tragerea la sorţi, când a evitat adversari din Germania, Spania sau Franţa, UCMR a plecat spre Slovenia cu gândul de a obţine un rezultat cât mai bun, care să o ferescă de emoţii pentru returul de peste o săptămână. 
"Nu ştiam prea multe despre această echipă, dar dacă a ajuns aici înseamnă că e un adversary redutabil şic cred că şansele sunt egale. Faptul că jucăm în deplasare primul meci poate fi un uşor avantaj. Mergem în Slovenia să câştigăm, aşa cum plecăm la fiecare partidă, dar principalul nostrum obiectiv este calificarea şi trebuie să ţinem cont că aceasta se joacă în dublă manşă", a spus antrenorul lui UCM Resita, Aihan Omer.

    Meciul retur, UCM Reşiţa - Trimo Trebnje, se va disputa sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19, în Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite