Resita: Salariaţi fără bani la UCM Group

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După angajaţii de la „Turnătorie” a venit rândul metalurgiştilor de la EuroMetal să fie nemulţumiţi de întârzierea cu care primesc banii, dar şi de lipsa materiei prime.

Aceştia spun că în luna iunie banii au ajuns cu foarte mare întârziere şi au cerut socoteală conducerii UCM Group. „Nu sunt bani pentru a cumpăra materiale, tablă şi sârmă pentru sudat, prin urmare, lucrările contractate nu pot fi finalizate la termen. Nu sunt bani pentru scule şi alte materiale adiacente procesului de producţie, iar graficul de comenzi este completat doar până în luna septembrie, iar lansarea acestora în producţie nu poate fi făcută din cauza lipsei banilor”, a spus o angajată care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Conducerea UCM Group spune că actuala criză crează dezechilibre economice peste tot, dar face un apel la angajaţi să aibă răbdare şi-i asigură că nu au de ce să se teamă.

Dau vina pe criză

„Grupul UCM merge înainte şi vom continua să susţinem afacerile în care credem, aşa cum este EuroMetal. Facem toţi eforturile necesare pentru a trece cu bine prin perioada de criză globală”, a declarat Lăcrimioara Isvoranu, vicepreşedintele UCM Group.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite