Reşiţa: Piloţi Racing Team UCM Reşiţa sunt într-o nouă competiţie internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Piloţi Racing Team UCM Reşiţa sunt într-o nouă competiţie internaţională
Reşiţa: Piloţi Racing Team UCM Reşiţa sunt într-o nouă competiţie internaţională

Aceasta este a doua cursă internaţională din acest an la care participă piloţii reşiţeni.

În acest sfârşit de săptămână piloţii UCM Racing Team participă la Lucine în Slovenia la o nouă etapă FIA din Campionatul European de Viteză pe Traseu Montan.

După experienţa de la Sternberk din Cehia, în perioada 7-9 iunie piloţii UCM Racing Lucien Hora, Mircea Pădurean, Christian Nistoran şi Claudiu Ciucă participă la Lucine în Slovenia la o noua etapă din Campionatul European de Viteză pe Traseu Montan. La etapa de la Lucine desfăşurată sub egida FIA( Federaţia Internaţională de Automobilism participă piloţi din: Austria, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Cehia, Italia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria si România( UCM Reşiţa ).

Traseul de la Lucine are o lungime de de 4 km. Altitudinea la start este 420 m, altitudinea la sosire este 620 m, iar lăţimea pistei este de 5-6 m. Din calendarul competiţiilor care se vor desfăşura la Lucine în intervalul 7-9 august, piloţii UCM Racing participă la 3 dintre acestea: Cupa Europeană FIA la Viteză pe Taseu Montan, Trofeul FIA al Europei Centrale la Viteză pe Traseu Montan, Competiţia Internaţională FIA la Viteză pe Traseu Montan. În calendarul competiţiilor care se vor desfăşura la Lucine în această perioadă mai sunt incluse etape din:Campionatul Austriei la Viteză pe Traseu Montan, Campionatul Open al Sloveniei pe Traseu, Trofeul FIA al Europei Centrale la Vehicule Istorice.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite