Trimis după gratii pentru că a vrut să-şi recâştige concubina cu cuţitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Enache a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin pentru tentativă de omor ca urmare a incidentului din dimineaţa zilei de 20 iulie. Gelos peste măsură pentru că femeia care tocmai îl părăsise şi-a găsit loc în braţele altui bărbat, a pus mâna pe cuţit.

Florin Enache s-a iubit pentru o vreme cu Lavinia Franţ, o femeie cu 13 ani mai mare decât el. Între cei doi flacăra iubirii s-a stins la un moment dat, iar femeia a sărit în braţele altui bărbat, Ştefan Ţapu, şi acesta mai tânăr decât ea, dar doar cu opt ani. Florin Enache nu a suportat una ca asta, a pus mâna pe cuţit şi a sărit la cei doi. În urma încăierării, toţi cei trei amorezi au ajuns pe patul de spital cu plăgi înjunghiate. Odată pus pe picioare, agresorul a ajuns în faţa instanţei. Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat la trei ani şi zece luni de puşcărie. În plus, va trebui să plătească şi o grămadă de bani.
    “Instanţa admite în parte acţiunile civile formulate de părţile civile Franţ Lavinia Lucica şi Ţapu Ştefan, în consecinţă obligându-l pe inculpat la plata sumei de 3.000 lei daune morale către partea civilă Franţ Lavinia Lucica şi respectiv de 15.000 lei daune morale către partea civilă Ţapu Ştefan şi în totalitate acţiunea civilă formulată de către partea civilă Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, drept pentru care îl obligă pe inculpat la plata sumei de 8.518, 75 lei cu titlu de daune materiale către această parte civilă”, se arată în sentinţa Tribunalului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite