Trei zone din Reşiţa rămân astăzi din nou fără apă potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare lasă reşiţenii din trei zone fără apă. Începând cu ora 8.00 şi până şa ora 20.00 sistarea apei îi va afecta pe cei care locuiesc în Lunca Bârzavei, Calea Timişorii şi Zona Căminelor.

Contractantul lucrării de modernizare a reţeleleor de apă şi canalizare a cerut o nouă sistare a apei pentru mai bine de 12 ore. La reluarea alimentării, este posibilă o creştere a turbidităţii la robinetele consumatorilor. Nu se recomandă folosirea apei în gospodărie până la limpezirea ei completă. În caz de întârziere a reluării furnizării apei potabile abonaţii sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon 0255/21.60.40.

Reşiţenii mai au de aşteptat
Lucrările pentru reabilitarea şi extinderea reţelelelo de apă şi canalizare din Reşiţa au o întârziere de două luni  şi jumătate. În ciuda recentelor amenzi pe care le-a aplicat Primăria Reşiţa și care se ridică la 25.000 de lei pentru mai multe nereguli care au fost găsite în zonele în care se lucrează, constructorii care schimbă conductele de alimentare cu apă în oraș, încă mai lasă în urma lui străzi sparte. Pentru a se mai linişti apele, prefectul Octavian Ţunea a stat de vorbă cu cei implicaţi în programul ISPA. Până și acesta s-a arătat nemulţumit de zecile de reclamaţii pe care le primeşte zilnic de la cetăţenii oraşului, care sunt tot mai supărați pe şantierele din oraş.“Am convocat această întâlnire, deoarece lucrările pe Programul ISPA de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, sunt foarte importante pentru oraş. Nemulţumirile oamenilor sunt legitime, însă tot municipiul va fi beneficiarul acestui proiect. Am primit nenumărate sesizări şi reclamaţii. Poate că reşiţenii nu au fost informaţi aşa cum trebuie despre ce impune realizarea proiectului”, a declarat în urmă cu o lună prefectul de Caraş-Severin, Octavian Ţunea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite