Trei sute de suporteri Viola vin în Valea Domanului pentru meciul cu rosso-nerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Reşiţa – Poli Timişoara rămâne un derbi al ambiţiilor, chiar dacă diferenţa dintre cele două echipe este acum uriaşă. Un nou episod al derbiului Banatului se consumă astăzi, de la ora 17, pe Stadionul “Mircea Chivu”, şi contează pentru Cupa României.

Vicecampioana României nici nu concepe să se împiedice de trupa lui Leo Doană, chiar dacă a pierdut o mulţime de jucători importanţi şi a ajuns în Liga a II-a. Cele două formaţii s-au întâlnit recent într-un meci amical, disputat la Timişoara, pe care Poli l-a câştigat greu, cu 1-0. De data aceasta este vorba de o partidă oficială, pe care timişorenii o vor trata mult mai serios. “Vom juca la Reșița cu cei mai buni jucători. Nu menajez pe nimeni. Avem nevoie de ritm, iar acest lucru nu se poate obține dacă un meci joacă, unul nu”, a spus Vali Velcea. Singurul semn de întrebare pentru meciul de la Reșița este în dreptul lui Goga. Atacantul a acuzat o ușoară accidentare la meciul cu FC Bihor. De altfel, Goga a intrat în colimatorul oficialilor de la Poli, care l-au mustruluit după evoluția din prima repriză cu Bihorul. “L-am certat și eu la pauză, după care a avut o evoluție schimbată. Însă nu a fost doar cazul lui. Cine nu îl cunoaște pe Goga ar spune că are atitudine indolentă și la antrenamente. Eu îl cunsc de patru ani, așa a fost de când a venit la Timișoara. Poate însă mai mult”, a mai spus Velcea. În Valea Domanului şi-au anunţat prezenţa şi câteva sute de fani ai lui Poli.
    De partea cealaltă, CSM nu-şi propune decât să facă un meci bun, rosso-nerii fiind convinşi că Poli are prima şansă. Galeria Reşiţei s-a pregătit şi ea pentru o prestaţie cât mai bună. “Guardia Rosso-Nera nu a dispărut din Valea Domanului, pur şi simplu nu a mai fost la fel de prezentă pe stadion ca în trecut. Motivele sunt multiple. Sperăm ca la acest meci să ne strângem în număr cât mai mare, pentru că am dus dorul meciurilor cu echipele importante din fotbalul românesc”, a spus Marcel Guşcă, liderul galeriei reşiţene.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite