Trei persoane din Caraş-Severin îi calcă Elodiei pe urme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima perioadă lista persoanelor dispărute a fost completată cu alte trei nume. Astfel, poliţiştii îi caută şi pe Susana Bîrsan, de 67 de ani, din Oraviţa, Neculai Apopei, de 64 de ani, din Berzasca şi Mădălina Iasmina Vlădia, de 12 ani din Berlişte.

La cele 38 de persoane existente în evidenţele poliţiştilor la începutul anului ca fiind dispărute se adaugă alte 61 de reclamaţii referitoare la dispariţiile atât a unor minori cât şi a unor majori. „Din cele 61 de reclamaţii un număr de 34 reprezintă minori plecaţi de la domiciliu, din centrele de plasament sau dispăruţi“, spune Ancuţa Cărbunarul, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin. În urma cţiunlor desfăşurate  de poliţiştii cărăşeni, au fost identificaţte până acum 62 de persoane, dintre care 35 minori.

Semnalmentele celor dispăruţi
Susana Bîrsan este cunoscută în evidenţele medicului de familie cu diagnosticul de retard mintal, având handicap de gradul II. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare galbenă, o bluză cu mânecă scurtă şi şlapi de gumă de culoare albă. Neculai Apopei a dispărut în data de 27 aprilie 2010 şi are ca semnalmente 1,80 m, 90 kg, păr cărunt tuns scurt, ochi verzi, tatuaj mâna stângă antebraţ "ANI". Mădălina Iasmina Vlădia are 1.20m şi 45 de kilograme.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite