Trei case s-au făcut scrum. Cea mai apropiată subunitate de pompieri nu are autospecială!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localitatea Verendin este situată la o distanţă de 49 km faţă de cea mai apropiată subunitate de pompieri militari din judeţul Caraş-Severin, iar Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Luncaviţa nu are în dotare autospecială pentru stins incendii.

Incendiul care a izbucnit la orele prânzului în localitatea Verendin, comuna Luncaviţa, s-a dezvoltat cu repeziciune şi flăcările au mistuit trei case şi au ameninţat alte câteva. “Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină la ora 14.53. Astfel, la Verendin s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Incendiul se manifesta violent pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp, fiind afectate trei case, cu risc de extindere la alte două. Focul s-a propagat de la proprietatea din mijloc. Intervenţia pompierilor militari s-a încheiat azi noapte la ora 03.50”, a declarat Plt. Ancuţa Balint, de la ISU “Semenic”.   


Cel mai probabil, incendiul a fost declanşat din cauza unei instalaţii electrice de iluminat. Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 430.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la 210.000 de lei. Nu au fost înregistrate victime şi nici animale moarte.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite