Trei tineri din Caransebeş riscă să ajungă după gratii pentru că au furat 7 litri de benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au oprit  în Caransebeş trei tineri care în urma verificărilor s-a constatat că au furat benzină în două bidoane de plastic. Combustibilul a fost sustras dintr-o altă maşină tot din localitate.

În lipsă de bani trei tineri s-au gândit să fure benzină dintr-o altă maşină. Aceştia nu au făcut rost decât de aproximativ şapte litri de combustibil dintr-un autoturism parcat pe starda Gavril Ivul din Caransebeş.

”O patrulă formată dintr-un lucrător din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş şi un jandarm au oprit pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu un autoturism pentru control. În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către D.Dumitru de 25 ani, domiciliat în Brebu, iar pasagerii D.Florin de 23 ani din Brebu şi T.Ioan de 18 ani sunt din Caransebeş”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Caraş- Severin.

La controlul autoturismului, în portbagajul acestuia au fost găsite două recipiente de plastic a câte cinci litri în care se afla cantitatea de 6-7 litri benzină.
Tinerilor li s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite