Tramvaiele Reşiţei continuă să îşi bage călătorii în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost pansată de medici de la Ambulanţă
Victima a fost pansată de medici de la Ambulanţă

După ce un bărbat şi-a pierdut viaţa încercând să-şi recupereze telefonul mobil, astăzi, un alt călător a avut de suferit de pe urma tramvaielor reşiţene, demult expirate. Incidentul a băgat în spital un călător şi i-a adus în stare de şoc pe ceilalţi.

În urmă cu câteva momente, un bărbat a fost grav rănit în zona capului, în timp ce se alfa într-un tramvai, care se îndrepta spre cartierul Govândari. Din nefericire, firul de alimentare al tramvaiului a lovit cu mare putere geamul, care s-a spart şi a tăiat un pensionar în zona capului. Victima stătea liniştită în mijlocul de transport în comun. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar cei care circulau alături de el sunt în stare de şoc.

Fără soluţii

Edilul şef al Reşiţei a auzit despre incidentul în care bărbatul a fost la un pas de a-şi pierde viaţa şi spune că mai multe soluţii pentru rezolvarea problemelor legate de mijloacele de transport în comun va găsi în plenul consiliului local, care va avea loc săptămâna viitoare. "Studiul de trafic este gata, iar acesta va fi dicutat de executiv şi aleşii locali. Probabil, una dintre soluţii este să reabilităm calea de rulare şi să cumpărăm tramvaie noi", a precizat primarul oraşului, Mihai Stepanescu. Singura problemă care mai rămâne ar fi costurile ridicate şi lipsa de bani. "Noi mai putem contracta un credit de maximum cinci milioane de euro, în contextul în care o astfel de investiţie s-ar apropia de 30 de milioane", subliniază edilul şef.  Astfel că, tramvaiele "ucigaşe" continuă să îi transporte pe călătorii reşiţeni, cărora le lipseşte, momentan, o metodă alternativă de deplasare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite