Traficanţii din Moroasa mai rămân în arestul poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Descinderea poliţiştilor în zona Moroasa
Descinderea poliţiştilor în zona Moroasa

Cazul celor opt tineri arestaţi preventiv de poliţiştii cărăşeni în luna noiembrie a anului trecut, a ajuns pe ultima sută de metri. Traficanţii din Moroasa au primit ieri, de la judecător, încă 13 zile de arestare preventivă.

Cei opt tineri sunt acuzaţi pentru deţinere, consum şi trafic de droguri. La primele ore ale dimineţii, avocaţii traficanţilor nu au depus actele pentru recurs. „După pronunţarea măsurii, nici avocaţii şi nici procurorii DIICOT Caraş-Severin nu şi-au manifestat intenţia de a depune recursul“, a declarat Rustin Ciasc, purtător de cuvânt al Tribunalului Caraş-Severin.


Vecinii suspecţilor pot sta liniştiţi, deoarece în aceste 13 zile se vor face demersuri pentru întocmirea rechizitoriului, material care ar trebui să-i trimită pe traficanţii din Moroasa spre judecare. Din luna noiembrie a anului trecut şi până astăzi, cei opt tineri reţinuţi de poliţişti au primit în arest vizitele părinţilor şi ale rudelor apropiate. „Singura excepţie a fost în preajma sărbătorilor de iarnă, atunci când au primit un supliment la porţia de mâncare“, a declarat Adriana Beţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.


Specialiştii îi îndeamnă pe reşiţeni să stea liniştiţi, pentru că şi măsura arestului este bună în astfel de situaţii. „Arestul este, de fapt, o conservare, dar întârzierea unor astfel de situaţii nu îi satisface pe reşiţeni”, spune Tudorel Butoi, doctorul în psihologie criminală.


Termenul de 24 de ore pentru depunerea recursului expiră astăzi la ora 11.00.
Rustin Ciasc, purtător de cuvânt Tribunalul Caraş-Severin

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite