Traficanţii din Moroasa mai stau 30 de zile la arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii tinerilor sunt în extaz, că mai au o lună de linişte, perioadă în care aceştia vor sta în arestul poliţiei. La propunerea procurorilor DIICOT, instanţa a hotărât prelungirea mandatului de arestare a tinerilor cu alte 30 de zile, deşi avocaţii traficanţilor au cerut cercetarea în stare de libertate.

În mare secret, mascaţii au transportat traficanţii din Moroasa la Tribunalul Caraş-Severin, unde a avut loc marele proces. Deşi o parte dintre ei au rămas fără avocat, instanţa le-a atribuit, cu greu, unul din oficiu. Şedinţa a început, totuşi, la ora 10, aşa cum a fost stabilit, deşi primele reacţii anunţau o mică întârziere. Primul mandat de arestare preventivă al traficanţilor din Moroasa expiră pe data de 12 decembrie. Cei opt sunt acuzaţi de trafic internaţional cu droguri, consum de substanţe interzise şi constituire de grup infracţional organizat. “Cei opt au fost prezentaţi Instanţei. Am prelungit mandatul de arestare preventivă cu 30 de zile”, a declarat judecătorul Dorica Aghescu, preşedintele Secţiei Penale, din cadrul Tribunalului Caraş-Severin.

Vecinii sunt în extaz
„Locuiesc în Govândari, în apropiere de Alin Ciobanu şi pot spune că tânărul acesta a distrus zeci de familii, prin vânzarea de droguri. Ştim că el le ţinea ascunse în garajul din apropierea blocului. Ar trebui să facă muncă în folosul comunităţii, ca să vadă cum se câştigă cinstit banii”, a decalarat Maria, una dintre vecinele tânărului. Aceasta a subliniat că seara îi este teamă să iasă afară din casă şi că o face numai în cazuri extreme. Asta pentru că în Govândari, în apropiere de strada pe care locuieşte ar fi mai mulţi tineri, deosebit de periculoşi. Doamna Maria este de părere că poliţia ar trebui să ia măsuri.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite