Traficanţii adoptă Legea Tăcerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consumul de marijuana şi haşiş pare să le fi afectat glasul şi memoria tinerilor reşiţeni, cercetaţi pentru trafic cu droguri şi constituirea unui grup infracţional.

Un apropiat al unuia dintre cei arestaţi preventiv, povesteşte, sub semnul anonimatului, că în rândul celor reţinuţi în dimineaţa zilei de 12 noiembrie, de ofiţerii DIICOT, s-a instaurat Legea Tăcerii. “Nu vor spune nimic anchetatorilor. Adevărul este că e mult spus că ar fi traficanţi. Mai trăgeau şi ei câte un joint, dar în niciun caz nu sunt atât de periculoşi precum se spune. Ei ştiu foarte bine că anchetatorii le întind tot felul de capcane, dar nu cred că vor pica în ele”, mărturiseşte cunoştinţa tinerilor, care nu s-au sfiit să-şi rişte libertatea.

Fumau prieteneşte

    Avocaţii tinerilor susţin şi ei că tinerii sunt simpli consumatori. “În niciun caz nu se poate vorbi despre traficanţi, în ceea ce îi priveşte pe Floare, Izvonaru, Ciobanu şi Imbrescu. Poliţiştii ori nu au găsit nimic, ori au găsit câte un gram, cel mult un gram şi ceva de canabis. Tinerii recunosc că sunt consumatori, dar nu traficau nimic. Se întâlneau prieteneşte la o ţigară”, susţine avocatul Ioan Iancu. Lumină în acest caz urmează să facă însă instanţa, dar cert este că la Reşiţa se consumă droguri cu regularitate. Deocamdată, tinerii sunt în arestul poliţiei, unde au cerut să îşi exercite şi dreptul la vot.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite