Reşiţa: Traficanţii de droguri fumau „iarbă legală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii cercetaţi în stare de libertate râd de lipsa de profesionalism a poliţiştilor. Unul dintre reşiţenii anchetaţi pentru trafic de droguri spune că-şi cumpăra dozele care să-l facă „high” din magazine sau le procura din mijlocul naturii.

În timp ce opt tineri reşiţeni dintre cei 15 reţinuţi joia trecută pentru trafic de droguri au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, ceilalţi suspecţi, cercetaţi în stare de libertate, vorbesc despre descinderile mascaţilor şi despre întâlnirea cu procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
Bogdan I., Ioan F., Mihai I., Andrei C., Ovidiu I., Alin C., Ciprian I. şi Ovidiu R. aşteaptă ziua de joi ca să vadă dacă rămân în continuare în arest. Ei au înaintat, însă recurs şi speră ca, mâine, Curtea de Apel Timiş să le acorde clemenţă. Unul din tinerii bănuiţi spune că poliţiştii de la Crimă Organizată s-au cam grăbit.

Au confiscat o scrumieră
„Pe la 6 m-am trezit cu poliţia la uşă. Mi-au spus pentru ce au venit, mi-au arătat mandatul de percheziţie şi i-am poftit în casă. Nu mi-a picat prea bine vizita, dar nu m-am speriat, pentru că nu aveam de ce. Au răscolit toată casa în căutare de droguri şi arme. Nu au găsit nimic. Mi-au luat doar calculatorul şi o scrumieră. Mi-au percheziţionat şi maşina, dar nu aveau ce găsi nici acolo”, spune tânărul bănuit că ar trafica droguri. Condus la sediul Poliţiei, acesta a fost pus să dea o declaraţie.
„Am scris adevărul. Mai exact, că sunt consumator de spice, adică marijuana legală, pe care mi-o cumpăr de la magazine, şi că fumez mătrăgună, care nu e nimic altceva decât cânepă sălbatică, ce creşte pe câmp”, mai spune acesta.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite