Trafic oprit la Vama Naidăş pentru câteva ore, variantă Stamora-Moraviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vameşii de la Naidăş îşi modernizează echipamentele IT, iar astăzi, pentru câteva ore, nu se va putea trece în Serbia. Cei care totuşi vor să ajungă în ţara vecină, o pot face, în intervalul orar specificat, pe ruta alternativă de la Punctul de Frontieră Stamora-Moraviţa.

„Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin informează cetăţenii că azi între orele 21.00-23.00, traficul în Punctul de Trecere al Frontierei Naidăş va fi suspendat datorită instalării unor echipamente I.T“, ne-a informat Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului.

Ţigări printre flori
În ceea ce priveşte contrabanda de ţigări, cea mai recentă captură a fost ieri, când poliţiştii de frontieră au găsit peste 6.000 de ţigări în cutii de carton dublu compartimentate, printre flori şi fructe uscate. Poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul unui bărbat de 58 de ani, din Moldova Nouă tigarete, de provenienţă sârbească, mărcile Fast, Winston si Monus, în valoare totală de 1.680 lei. „Lucratorul vamal a dispus ridicarea in vederea confiscarii a intregii cantitati de tigari si sanctionarea contraventionala a persoanelor cu amenda in valoare de 5.000 lei“, ne-a informat Iasmina Maghiar.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite