Trafic de influenţă şi mită în Clisura Dunării, locul în care infractorii dau clasă poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost arestaţi
Cei doi tineri au fost arestaţi

Un bărbat din Moldova Nouă s-a dat drept persoană cu mari influenţe la Poliţia din oraş şi a luat bani frumoşi pentru promisiunea de a rezolva un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere.

„În seara zilei de 10 noiembrie 2010 inculpatul Dorin Buda a fost prins în flagrant în timp ce primea de la martorul denunţător O.N. suma de 850 euro pentru a-i facilita cercetarea penală în dosarul aflat în lucru la poliţia oraşului Moldova Nouă“, ne-a informat Valentin Crîstea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.
    Din comunicatul DGA reiese că prin Ordonanţa din 10 noiembrie 2010 s-a dispus reţinerea inculpatului Ion Buda pe o perioadă de 24 ore, adică de la 10 noiembrie, orele 19.00 şi până la data de 11 noiembrie 2010, orele 19.00.
    Procurorii din cadrul Secţiei de Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş - Severin au făcut propunere Tribunalului Caraş - Severin pentru arestarea preventivă a inculpatului Ion Buda pe o perioadă de 29 zile.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite