Tot mai mulți cărășeni sunt victimele furturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Polițiștii cărășeni au avut bătăi de cap din cauza unor tineri. Primul caz de furt a fost la Caransebeș, iar tinerii vroiau să fure de la o societate comercială. Cel de al doilea caz a avut în prim plan doi minori care furau din autoturisme.

Trei tineri din Caransebeș au fost prinși în ultimele zile în timp ce încercau să fure bucăți din fier și aluminiu de la o societate comercială din municipiu.
„Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş i-au depistat pe Cosmin B., de 22 ani, Vasile B., de 24 ani şi Ionuț M., de 18 ani, toţi din Caransebeş, în timp ce încercau să sustragă patru profile metalice, o tablă de aluminiu şi 12 bucăţi de tablă de aluminiu de diferite dimensiuni şi 47 bucăţi de fier cornier ce au fost depozitate în apropierea unui hotel şi aparţineau unei societăţi comerciale“, ne-a informat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Furt din autoturisme
Doi minori au spart incuietorile a două autoturisme și au furat mai multe lucruri. „Asupra unuia dintre ei au fost găsite: o boxă audio, o casetă şi două instrumente de curăţat parbrizul, sustrase din cele autovehicule“, amai spus Ancuța Cărbunaru. În ambele cazuri s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.        

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite