Topul celor mai scumpe locuinţe din municipiul Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casele din Luncă ajung la peste 200.000 de euro
Casele din Luncă ajung la peste 200.000 de euro

Cele mai mari preţuri sunt pe Calea Timişoarei, în zona Muncitoresc şi în centru. Clasamentul celor mai costisitoare locuinţe este condus de o casă cu o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, care costă 300.000 de euro.

Calea Timişoarei conduce în topul celor mai scumpe zone de locuinţe din Reşiţa, conform experţilor imobiliari. O locuinţă din această zonă poate ajunge chiar şi la sute de mii de euro, nivel de preţ atins chiar şi pe timp de criză. Agenţii imobiliari spun că cele mai scumpe locuinţe din municipiul de pe Bârzava se înregistrează în centrul localităţii, dar şi la ieşirea din oraş.


„O casă scumpă pe care o avem de vânzare este pe Calea Timişoarei. Este o casă de 1.500 de metri pătraţi, cu zece camere, grădină, un hol foarte mare şi garaj. Are toate dotările necesare. Proprietarul a cerut pentru această vilă 300.000 de euro”, a spus Ion Bălănoiu, managerul generaler al al unei agenţie imobiliare din localitate.  Pe locul doi în topul celor mai scumpe case din Reşiţa, conform agenţilor imobiliari, sunt vilele din zona Muncitoresc. Situate la bulevard, vilele din această zonă costă şi 200.000 de euro. Specialiştii mai spun că în zona Câlnic preţurile sunt comparabile cu cele din centru. La acelaşi preţ de 200.000 de euro, reşiţenii interesaţi de o tranzacţie imobiliară pot cumpăra o casă de 3.000 de metri pătraţi, cu şase camere, curte şi toate dotările de calitate superioară.


Case cu grădini şi piscine


Considerată de mulţi  zonă de lux,  partea centrală a oraşului are preţuri puţin mai mici decât celelalte zone. Aici, construcţiile caselor sunt vechi şi cel mai mult costă terenul. „O casă cu o suprafaţă cuprinsă între 600 şi 800 de metri pătraţi în centrul oraşului depăşeşte suma de 150.000 de euro. Noi avem aici de vânzare vile cu etaj cu toate dotările, chiar şi cu piscine”, a spus Iliana Meda, consultant vânzări la o agenţie imobiliară.
 O zonă frumoasă de case, unde preţurile sunt mai puţin piperate, este şi zona Luncă. Aici, reşiţenii care vor să aibă confort şi o casă într-o zonă bună trebuie să scoată din buzunar aproximativ 100.000 de euro.
„În Luncă avem de vânzare aşa zisele «căsuţe». Ele sunt cu etaj. Au o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, cinci camere şi, bineînţeles, toate dotările. Tot în această zona mai avem oferte cu locuinţe de 300 de metri pătraţi, la preţul de 130.000 de euro”, a mai spus Iliana Meda.


Lux
Cele mai scumpe case din Reşiţa sunt între 100.000 şi 300.000 de euro

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite