Resita: Tinerii vor ierburi care dau senzaţii tari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Tinerii vor ierburi care dau senzaţii tari
Resita: Tinerii vor ierburi care dau senzaţii tari

Clienţii care trec cel mai des pragul magazinului recent deschis sunt adolescenţii, care îşi doresc plante aromatizante.

Produsele care se vând aici nu intră sub incidenţa legii drogurilor, sunt doar plante naturale aromatizante.

Reşiţenii pasionaţi de plantele etnobotanice îşi pot îmbogăţi colecţia de arome de la primul magazin de acest gen din oraş. Buticul oferă cunoscătorilor posibilitatea de a-şi cumpăra aceste plante rare.

„Am deschis la Reşiţa acest magazin acum aproximativ o lună de zile. Noi ne propunem să venim în sprijinul persoanelor care ştiu pentru ce sunt întrebuinţate aceste plante. Ele sunt folosite în special de cunoscători pentru studiul etnobotanic. Nu vindem minorilor. Fiecare vânzare se face doar pe baza actului de identitate. Aceste produse sunt 100% legale. Pe spatele fiecărui pliculeţ este scris modul de utilizare, fiecare cumpărător fiind responsabil pentru buna sau eronata utilizare a acestor plante”, a spus Alexandru Lăzărescu, administratorul firmei.

„Legal Smoke” este un curent care a apărut în România anul acesta. În toată ţara există sute de magazine care vând plante pentru colecţionari şi botanişti. Produsele de aici fac parte dintr-o gamă largă de ierburi care nu există pe listele de substanţe interzise.

Un magazin pentru colecţionari

Sunt tineri care au primit vestea înfiinţării noului magazin cu mare bucurie. „Mă bucur că s-a deschis un astfel de magazin la noi în oraş. Eu am căutat de mult timp astfel de produse. Sper ca pe viitor să fie aduse mai multe produse pentru colecţia proprie. Acestea fiind foarte bune chiar şi în scopuri ambientale. Substanţele nu sunt interzise şi nu provoacă nici un fel de reacţii adverse”, a afirmat Flavius Bujancă, un tânăr reşiţean. Plantele sunt aduse din Irlanda şi  sunt originale. Fiecare pliculeţ este înfoliat şi sigilat de producător.

Preţul senzaţiilor tari

Aceste amestecuri de plante exotice sunt considerate un convenabil şi uşor mod de reîmprospătare a spaţiului de locuit cu arome autentice. Ele se vând în plicuri de 1 gram. Reşiţenii amatori de astfel de substanţe şi arome sunt nevoiţi să scoată din buzunar pentru un pliculeţ de Spice Dimond, Mojo, sau Gold Spirit între 50 şi 70
de lei.

Trend
„Legal Smoke” este un curent care a apărut în România anul acesta

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite