Reşiţa: Tinerii fac rabat de criză pentru ziua nunţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Tinerii fac rabat de criză pentru ziua nunţii
Reşiţa: Tinerii fac rabat de criză pentru ziua nunţii

Localurile din oraş sunt deja rezervate pentru petrecerile care au loc anul viitor.

Pentru a fi siguri că nunţile vor avea loc atunci când doresc, tinerii îndrăgostiţi şi-au făcut rezervări din timp pentru marele eveniment. O nuntă perfectă este pusă la cale cu mult timp înainte de ziua cea mare. Pentru a scăpa de grija cea mai importantă şi pentru a fi siguri că nunta are loc atunci când doresc, tinerii au trecut pe la câteva dintre localurile din oraş şi au făcut rezervări.

Primul pas în alegerea localului este stabilirea numărului invitaţilor care vor lua parte la eveniment. După ce se cade de acord asupra numărului de prieteni şi rude care vor fi părtaşi la marele eveniment, tinerii fac rezervarea.

„Vrem să ne căsătorim anul viitor în luna iulie. Ca să fim siguri că avem unde să dăm petrecerea am făcut deja rezervarea. Avem cam 150 de invitaţi. Am căutat o sală mai mare pentru a fi şi loc de dans. În acest an am fost la două nunţi duminica pentru că nu s-au făcut rezervări din timp”, a spus Alina Munteanu, o viitoare mireasă.

Localurile încearcă să atragă clienţii


Meniurile propuse sunt diversificate. La fel sunt şi preţuriale, acestea fiind croite după fiecare buzunar. Stabilirea costului unui meniu pentru anul viitor la preţul actual, sau pregătirea tortului sunt doar câteva dintre tertipurile cu care sunt atraşi clienţii.

„La noi meniul este între 95 şi 130 de lei. Cei care au făcut rezervări pentru 2010 vor plăti la preţul actual. În meniul de 95 de lei sunt incluse aperitivul, supa, trei feluri de friptură şi chiar tortul miresei. Se plăteşte un avans şi rezervarea este gata”, a spus Florin Radu, administratorul unui local din Reşiţa. Cum orice nuntă presupune o masă bogată, băuturile nu pot lipsi. În unele localuri acestea se oferă nelimitat.

„Avem rezervări făcute pentru anul viitor, dar bineînţeles că mai sunt locuri. 130 de lei costă un meniu în care este inclusă bucătăria şi băuturi nelimitate. Oferim suc, apă, bere şi cafea”, a spus Carmen Damir, directorul unui restaurant din zona centrală a oraşului.

Costuri rotunjite cu ţinuta de nuntă

Odată făcute rezervările, viitori miri încep să-şi facă tot felul de calcule. Cea mai ieftină rochie de mireasă costă 1.500 de lei, pantofii pornesc de la 130 de lei, iar costumul mirelui de la 1.000 de lei. Invitaţiile costă între 1 şi 10 lei, iar filmarea şi fotografiile între 400 şi 2.000 de lei. Pentru o freză elegantă mireasa plăteşte între 80 şi 200 de lei, iar pentru machiaj între 50 şi 200 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite