Resita: Tinerii ingineri au şanse mari de angajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Tinerii ingineri au şanse mari de angajare
Resita: Tinerii ingineri au şanse mari de angajare

Cele mai multe oferte de lucru pe care firmele sau marile companii le pun la dispoziţia tinerilor îi vizează pe absolvenţii diferitelor facultăţi de inginerie.

Acest lucru este confirmat de programul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, care va avea loc, în 25 septembrie, la Reşiţa şi Caransebeş. În Reşiţa se va organiza în holul Univerisităţii „Eftimie Murgu”, iar la Caransebeş, la Grupul Şcolar Auto. Tinerii care îşi caută acum locuri de muncă nu vor avea oferte prea variate, pentru că puţine firme şi-au anunţat participarea la Bursă.

„Doar nouă societăţi, din cele 34 contactate au confirmat participarea. Până în acest moment sunt 100 de oferte, majoritatea, fiind pentru cei din Reşiţa. În Caransebeş sunt numai 5 oferte de muncă”, a declarat Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al Agenţiei pentru Ocupare a Forţei de Muncă. Aproximativ 15 oferte sunt pentru absolvenţii care au studii superioare, iar 13 îi vizează pe inginerii metalurgi sau electromecanici. Tinerii care nu au studii superioare se pot angaja pe posturi de sudori, lăcătuşi, strungari, ospătari sau lucrători comerciali.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite