Reşiţa: Tinerele sfidează criza financiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Tinerele sfidează criza financiară
Reşiţa: Tinerele sfidează criza financiară

Reşiţencele profită de zilele libere pentru a petrece câteva ore la saloanele de înfrumuseţare.

Indiferent de costul unui tratament facial sau corporal, reşiţencele îşi fac programul de sfârşit de săptămână în funcţie de zilele şi orele la care trebuie să meargă la salonul de înfrumuseţare. Doamnele pot alege între ofertele de la 15 saloane de înfrumuseţare. Mai nou, de la 1 octombrie, în centrul oraşului, a fost inaugurat un alt salon.

„După numărul clientelor care ne trec pragul, pot să spun că femeile din Reşiţa pun mare preţ pe aspectul fizic. Cele mai multe dintre ele optează pentru manichiură, pedichiură şi coafor“, a declarat Tania Burtea, managerul unui nou salon de înfrumuseţare din Reşiţa.

Unghii tehnice, la mare căutare

Epilare definitivă cu lumină intens pulsată, electrostimulare, lifting nechirurgical, împachetări cu parafină, toate acestea sunt pe gustul tinerelor. Mai nou, locurile pentru aplicarea de unghii tehnice sunt tot timpul ocupate.

„Sunt studentă la Timişoara, dar la sfârşitul săptămânii vin acasă. Periodic vin la salon, mai ales pentru unghii tehnice. Îmi plac mult şi nu mă interesează cât costă“, a povestit Irina Mesaroş, clientă fidelă a salonului de înfrumuseţare.  Pentru a satisface clientela, managerii au decis să prelungească programul de funcţionare.

„Datorită faptului că avem multe cereri mai ales la sfârşitul săptămânii, sâmbăta avem deschis până la ora 19.00, iar duminica până la ora 14.00“, a mai adăugat Tania Burtea.

Clara Damian, o tânără de 23 de ani, se pregăteşte să meargă la botezul nepotului ei. Fiind foarte ocupată cu organizarea evenimentului, abia a reuşit să îşi facă timp pentru a se aranja. „În trei ore trebuie să arăt impecabil. Sunt foarte ocupată în timpul săptămânii şi doar duminica îmi fac timp să merg la cosmetică“, a povestit Clara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite