Timp Liber: Ponturi pentru distracţia reşiţenilor la sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joaca la altitudine a copiilor se apropie de final, iar alţii sunt pe cale să le ia locul. Cu un simplu telefon sau un e-mail, tinerii îşi pot petrece vacanţa la munte, unde să înveţe tehnici de supravieţuire şi să primească încredere în ei.

Copiii din tabăra de aventură de la Muntele Mic, împreună cu membri ai Clubului Montan Caransebeş, au participat la o acţiune de ecologizare pe cursul Văii Cuntu de sub Muntele Ţarcu. „Cu aceeaşi ocazie, am făcut şi câteva exerciţii de supravieţuire”, a declarat Coco Galescu, cel care, alături de Răzvan Ioaniţescu şi Dan Brăteanu, se ocupă de programul şi activităţile din tabară. „Canicula din aceste zile ne-a găsit în pădurea de brazi, acolo unde copiii au învăţat să construiască adăposturi din crengi de copac. Toţi participanţii se simt foarte bine. Singurul regret este acela că zilele trec prea repede”, a adăugat alpinistul. „Mulţi dintre copii s-au remarcat şi pe panoul de căţărat, la plasa de paianjen şi la sectorul de echilibru”, spune Răzvan Ioaniţescu. „Piscina de aici din tabără este punctul forte pentru micuţii înotători”, spune Dan Brăteanu.

Aventuri de 7 zile
Una dintre variantele deosebite de petrecere a vacanţei rămâne Tabăra de aventură 2010. Coco Galescu este pregătit deja să îi ajute pe copii să înveţe să se caţere pe munţi. „Acest sport le oferă mai multă încredere în ei şi, în plus, cu tabăra de aventură îi ajutăm chiar să înveţe să se descurce pe cont propriu, atunci când sunt în dificultate”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reşiţa, alpinistul Coco Galescu. Programul de tabară se adresează copiilor cu vârste curpinse între 7 şi 15 ani, iar pe lângă alpinism, mai cuprinde şi alte activităti. Tabăra durează şapte zile, perioadă pentru care părinţii trebuie să scoată din buzunare 650 de lei. În acest preţ intră transportul, cazarea, trei mese pe zi, echipament, acces la piscină şi Parc de Aventură, o diplomă şi un CD cu poze. Următoarea serie începe aventura pe date de 26 iunie..

Recomandări

Astăzi, ora 22.00
Petrecere pe ritmuri disco

Tinerii care vor să se distreze pot să profite şi în acest sfârşit de săptămână de ofertele Kaos Klub din centrul civic al municipiului. Petrecerea care are loc în acestă seară la Kaos Klub va începe la ora 22.00. Aici sunt aşteptaţii fanii muzicii retro, iar intrarea costă cinci lei. Aici, muzica bună nu ţine cont de vârstă, ringul de dans nu este niciodată gol, iar hituri semnate de Sandra, Samantha Fox, CC Catch, Modern Talking, Mylene Farmer, Gloria Estefan sau Queen vor între ţine buna dispoziţie.

Sâmbătă ora 16.00
Bărbaţii la fotbal, fetele la terasă


Pentru că meteorologii anunţă un sfârşit de săptămână lipsit de ploi, împătimiţii sportului rege au trei opţiuni pentru a se dezmorţi. Terenurile sintetice din cadrul Complexului Atlantic, din Parcul Siderurgistului şi cel al terasei Déjà Vu, de lângă Complexul Sportiv Francisc Vaştag, sunt locaţiile perfecte pentru un meci de fotbal. Asta mai ales că, după ultimul fluier al arbitrului, toată lumea îşi poate potoli setea cu o bere rece. Terenurile se pot închiria cu aproximativ 100 de lei pe oră.

Duminică, ora 18.00
„Le serpent“ rulează la Dacia
Reşiţenii îl pot vedea astăzi la Dacia thriller-ul „Şarpele“ („Le serpent“). Cele două reprezentanţii au loc la cinematograful  din Reşiţa, de la orele 18.00 şi 20.00. Filmul îi prezintă pe Vincent Mandel, fotograf şi tată de familie care vede cum viata i se duce de râpă. Nu numai că este în prag de divorţ, dar un fost coleg de facultate, Joseph Plender, pune la cale un plan care-l arunca pe Vincent în infern. Crimă, răpire şi santaj, toate îi sunt puse în cârca. Preţul unui bilet de intrare este de 6 lei.

Petreceri

Atmosferă încinsă şi prezentare de modă la Hypnotic

Reşiţenii care iubesc dansul şi buna dispoziţie pot merge astăzi seară, la Club Hypnotic din oraş. Ziua de vineri este dedicată tuturor reşiţenilor care vor să se distreze în cadrul unei petreceri de mare aploare „Summer party“. Întrarea este gratuită, iar organizatorii au o mulţime de suprize pentru tineri. Sâmbătă, reşiţenii au ocazia, tot la Club Hypnotic, să participe la o prezentare de modă. „Suntem gazda unei prezentări de rochii ecologice. Evenimentul va începe la ora 23.00, iar preţul de intrare este de cinci lei“, ne-a informat Cătălin Radu, administratorul clubului. Toate acestea, se vor întâmpla, bineînţeles pe fondul unui play-list de calitate, pe care DJ-ii clubului l-au pregătit încă din timp. Petrecerea de la Club Hypnotic va continua sâmbătă, cu alte surprize.

 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite