Reşiţa: Teren ieftin pentru investitori pe Valea Ţerovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metrul pătrat pus la dispoziţia oamenilor de afaceri în cadrul unei licitaţii nu ajunge nici la 2 euro.

Firmele care vor să facă investiţii în Reşiţa au ocazia să cumpere teren la un preţ de pornire, în cadrul unei licitaţii, de numai 1,8 euro pe metru pătrat. Parcul industrial situat pe Calea Ţerovei este împărţit în mai multe parcele cu drumuri de acces.

Realizare pentru toată zona Banatului


Valoarea investiţiei este de 10 milioane de euro, iar proiectul a fost dezvoltat de Primăria Reşiţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi susţinut prin Programul PHARE. Investitorii interesaţi pot lua în concesionare parcele începând cu luna viitoare, când vor fi finalizate ultimele lucrări.

„Este o mare realizare pentru autoritatea locală că s-a dus la bun sfârşit un proiect important care schimbă din punct de vedere investiţional harta zonei Banatului şi nu numai, prin reabilitarea Zonei Industriale Valea Ţerovei – Reşita. Parcul situat în apropierea municipiului este întins pe o suprafaţă de 26,2 hectare, aparţinând Consiliului Local al Municipiului Reşiţa”, a explicat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Zona care va adăposti companii de anvergură în Caraş-Severin este dotată cu toate utilităţile necesare. Parcelele au apă, canalizare, gaz, energie electrică, telefonie, internet, chiar şi reţea de drumuri.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite