Tentativă de furt la patru magazine din oraşul de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentulde azi vine la nici 24 de ore după ce o altă poştăriţă a fost agresată în plină zi. Mai mulţi proprietari de magazine din zona Intim spun că au avut noroc deoarece presupun că hoţii s-au speriat de un sistem de alarmă.

În dimineaţa acestei zile proprietarii a patru magazine au fost anunţati că proprietăţile lor au fost atacate de hoţi. Cele patru magazine se află în zona Intim, iar la faţa locului s-a deplasat o echipă de specialişti pentru a demara cercetările.

„În momentul de efectuează cerecetări cu privire la stabilirea cu exactitate a celor întâmplate“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Robert Laţcu, de 41 de ani este proprietarul unui magazin de piese şi accesorii pentru motoscutere şi spune că infractorii nu au reuşit să intre în magazin. „Norocul meu este că nu au reuşit să fure nimic, dar se vede clar cum s-a încercat forţarea uşii“, spune Dorin Pela.

Cei patru proprietari spun că norocul lor a fost că hoţii s-au speriat de alarma de la magazinul de hrană pentru animale, aflat câţiva metri mai departe. „La ora 4:40 am primit un telefon şi am fost anunţată că a pornit alarma. Au încercat să deschidă un geam, dar nici la noi nu au intrat să ia ceva. Din nefericire pentru noi, în urmă cu trei luni de zile am păţit un eveniment asemănător“, spune Izabela Puşca de 22 de ani.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite