Tatăl majoretei ucise cere dreptate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Roşian (stânga) este revoltat că vitezomanul Hauptmann (dreapta) scapă basma curată
Ioan Roşian (stânga) este revoltat că vitezomanul Hauptmann (dreapta) scapă basma curată

Mai bine de şase luni au trecut de la nenorocirea de la Birda, în care şi-au pierdut viaţa şase persoane, dar şoferul care a condus nebuneşte n-a dat socoteală nimănui. Astfel că, ancheta bate pasul pe loc, iar tatăl uneia dintre fetele ucise se gândeşte să acţioneze în instanţă organele de anchetă.

Tragedia provocată de beizadeaua Claudiu Hauptmann, în ziua de 7 iulie a anului trecut, a îndoliat şase familii. Cu toate acestea, autorul celui mai grav accident rutier din ultimul deceniu din Banat se bucură liniştit de libertate. Beizadeaua se pregăteşte pentru Bacalaureat, iese la plimbare şi se menţine în formă în sala de fitness.

În tot acest timp, anchetatorii nu fac nimic împotriva vitezomanului ucigaş. Dosarul nu a ajuns pe masa procurorului, singura probă concludentă  a anchetatorilor fiind rezultatul unei expertize ce demonstrează că Hauptmann conducea nebuneşte, cu 160 km/h. Familiile victimelor, năucite de durere, nu pot accepta ideea că vinovatul nu a ajuns încă în faţa instanţei de judecată.

Poliţişti penali

„Am aflat doar că s-a finalizat prima expertiză, care demonstrează că maşinile nu aveau probleme tehnice, iar Hauptmann mergea cu 160 de km/h. Au trecut şase luni de la nenorocire şi ancheta stă pe loc. Băiatul ăsta inconştient este bine, se plimbă, se distrează, iar procesul nici nu a început, deşi, a omorât şase oameni. Voi face plângere penală împotriva lui şi, dacă ancheta nu se mişcă, şi împotriva celor care trebuie să facă dreptate”, spune Ion Roşian, tatăl Deliei, una din cele două majorete gonite spre moarte de Hauptmann.

Ion Roşian mai spune că familia sa şi alte cinci sunt distruse pe viaţă de: “inconştienţa părinţilor lui Claudiu Hauptamnn, care i-au permis acestui băiat să umble cu maşina ca un nebun”. Reprezentanţii Poliţiei Timiş susţin că nu pot finaliza dosarul pentru că mai sunt probe de administrat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite