Tânăra care a căzut din cireş în tabără a murit în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 14 ani care a căzut la Brebu Nou dintr-un cireş a decedat în urmă cu două ore, la Timişoara. Încă de săptămâna trecută medicii din Timişoara nu i-au mai dat nicio şansă, aparatele fiind cele care o mai ţineau în viaţă.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin spun că ancheta este în plină desfăşurare, iar rezultatele vor fi aflate la sfârşitul acestei săptămâni. „În urmă cu două ore fata decedat. În continuare efectuăm ancheta care să scoată la iveală ce s-a întâmplat. La sfârşitul acestei săptămâni vom afla rezultatele“, a precizat Virgul Popa, directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin.

Citeşte şi:

Tragedie în tabăra de vară a copiilor din Centrul de zi „Speranţa“ din Reşiţa

Tragedie la Brebu Nou
Săptămăna trecută, la Brebu Nou a fost organizată tabăra de vară pentru 20 de copii de la centrul de zi „Speranţa“. Fata de 14 ani şi doi colegi ai săi au ieşit mai repede de la cină şi s-au urcat într-un cireş. Fetei i-a alunecat piciorul şi a căzut. Asistenţa medicală a fost oferită în primă fază de medicul din comună, care a decis să plece cu fata înaintea ambulanţei pentru a mai câştiga timp. Tânăra a fost transportată de urgenţă la Timişoara, unde a stat sub atenta supraveghere a medicilor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite