Tâlhărit cu sânge rece, de prietenii de pahar dintr-un bar din Caransebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâlharii au fost prinşi
Tâlharii au fost prinşi

Un bărbat din Caransebeş a rămas fără o sumă considerabilă de bani, dar şi fără trei telefoane mobile. Acestea i-au fost furate chiar de „amicii” care i-au fost vecini de masă într-un bar. Toată întâmplarea a avut loc după o petrecere stropită cu mult alcool.

Autorii tâlhăriei au fost prinşi de poliţişti şi sunt, de astăzi, în arestul poliţiei pentru o perioadă de 29 de zile. Cei doi tâlhari au 18, respectiv 33 de ani. După ce în seara de 8 ianuarie au consumat băuturi alcoolice într-un bar din Caransebeş, cei doi amici au avut o altercaţie cu un alt bărbat care se afla în bar. În momentul în care acesta a ieşit din bar a fost urmărit de cei doi. A fost agresata, apoi, în momentul în care a fost imobilizat şi trântit pe asfalt, tâlharii i-au furat tot ce au găsit prin buzunarele sale. Trei telefoane mobile şi 600 de lei.

Telefoanele au fost vândute
Pe parcursul cercetărilor s-a reuşit recuperarea a două telefoane mobile, ce au fost vândute de autori în zona gării C.F.R. Caransebeş. „În urma administrării materialului probator, în dosar s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de P. DORU MARCEL şi K. OVIDIU COSMIN pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria  Caransebeş şi instanţei de judecată, care a  dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pe o perioada de 29 zile”, a declarat inspector Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.



Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite