TUPEU MAXIM “Monstrul” pedofil l-a ameninţat pe reporterul Adevărul de faţă cu oamenii legii (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Menţinut în arest pentru încă 60 de zile deoarece este acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori, de deţinere fără drept de materiale pornografice cu minori şi de act sexual cu minor, toate fiind săvârşite în formă calificată, pedofilul a început să ameninţe.

Ţinut în arest de o lună de zile, “Monstrul” pedofil nu mai reuşeşte să-şi satisfacă straniile fantezii sexuale, iar asta îl scoate din minţi. Trimis în judecată şi conştient că are toate şansele să îmbătrânească după gratii, Daniel Ungur a răbufnit la adresa reporterului Adevărul imediat ce magistraţii de la Tribunalul Caraş-Severin i-au prelungit mandatul de arestare preventivă cu încă 60 de zile. În timp ce era condus la duba poliţiei pentru a fi transportat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin, acesta a trecut la ameninţări, chiar dacă era încătuşat şi încadrat de doi poliţişti. „Fă poze, că o să ies. Articolul pe care l-ai scris în ziar o să ţi-l scot pe ochi”, a ameninţat pedofilul. Drept urmare, acesta se va alege cu o plângere penală pentru ameninţare.

Vezi aici cum l-a ameninţat monstrul pedofil pe reporterul Adevărul


Se declară iresponsabil
    Daniel Ungur este convins că va ieşi repede de după gratii, deoarece ar deţine anumite acte medicale care atestă faptul că nu are discernământ şi că, în consecinţă, nu poate fi încarcerat. Cu asta le ameninţa şi pe victimele sale. „Mi-a spus că trebuie să vin zilnic la el, măcar o oră, în caz contrar urmând să mă dea la alţi băieţi care îşi vor bate joc de mine şi mă vor înfometa”, a povestit una dintre victime. „Îmi spunea că are un act prin care se atestă faptul că este bolnav şi că nu poate sta decât şase luni în arest şi la «balamuc» trei luni”, a adăugat o altă adolescentă. „Mi-a spus că, dacă nu îl ascult, o să mă ducă în pădure, la fel ca pe celelalte fete, şi o să mă lege de copaci”, a declarat procurorilor o fetiţă de 15 ani.


Victime terorizate
Într-o discuţie telefonică purtată cu una dintre fete şi interceptată de procurori, Ungur bagă spaima în aceasta: „Tot pentru minciună i-am pus lu’ ăla copilu-n oală să fiarbă, nu pentru… altceva. Tot pentru minciună le-am legat pe fraierele alea-n pădure şi-am bătut cu biciu-n ele”. Practic, odată intrate în jocul pervers al pedofilului, fetele s-au văzut într-o situaţie aparent fără ieşire, deoarece îl considerau un tip deosebit de periculos.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite