TRAGEDIE: Trei bărbaţi au murit în mai puţin de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii reşiţeni au intervenit pe strada Albăstrelelor
Pompierii reşiţeni au intervenit pe strada Albăstrelelor

În mai puţin de o săptămână evenimentele cu final tragic au şocat comunitatea locală. Ieri după-amiază un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort în propriul apartament, acum două zile un tânăr a murit in apele Dunării, iar săptămâna trecută un bărbat şi a pus capăt zilelelor.

Vecinii lui Ion S. de pe strada Albăstrelelor din Reşiţa au intrat în alertă după ce de două zile nu l-au mai văzut. Ieri au şi sunat la 112 să primescă ajutor pentru a intra în casa bărbatului. După câteva minute  pompierii au reuşit să intre in apartamentul bărbatului, dara cesta era întins  pe pat, fără suflare.

„Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin s-a deplasat la faţa locului. Intrarea s-a făcut prin geamul apartamentului“, ne-a informat Anca Balint, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Specialiştii de la faţa locului au constatat faptul că omul a murit din cauze naturale.

Pasagerul a fost transportat la spitalul din Moldova Nouă

 Accident cu final nefericit
La sfârşitul săptămânii trecute un tânăr şi-a pierdut viaţa in apele Dunării. Tânărul se afla împreună cu un prieten în maşina cu care au plonjat în apele Dunării. Aceştia se deplasau pe Drumul Naţional 57 spre Moldova Nouă. Accidentul a  avut loc în apropierea unei pensiuni şi în ajutorul celor doi au sărit mai mulţi bărbaţi. Bărbaţii au fost imediat scoşi din apă, dar şoferul nu a rezistat şocului şi a murit în momentul impactului. Accidentul a avut loc în apropiere de Sicheviţa.

Din primele cercetări se pare că şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a plonjat în Dunăre. La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei care constatat decesul conducătorului auto şi l-au stabilizat pe pasagerul din dreapta care se afla în şoc hipotermic şi prezenta mai multe lovituri.

„În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce R.Constantin de 28 ani, din Municipiul Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Moldova Nouă, pe un sector de drum în aliniament, a părăsit partea carosabilă lovind un  mal de pământ, după care a căzut în apele fluviului Dunărea. În urma accidentului conducătorul auto a decedat iar pasagerul, D.Alin Gheorghe de 24 ani, din localitatea Ciclova Română, a fost transportat la Spitalul Moldova Nouă unde a rămas internat“, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin.

Zeci de oameni s-au adunat în fața blocului în care s-a spânzurat bărbatul.

Şi-a pus capăt zilelor
Săptămâna trecută, pe strada Căminelor din Reşiţa, un bărbat de 44 de ani s-a spânzurat de ţeava de gaz în propriul apartament. Zeci de curioși s-au adunat la fața clădirii, ca să asiste la momentul scoaterii bărbatului mort din casă. Criminaliștii au cercetat zona, să vadă dacă sunt sau suspiciuni de omor.

„Era un om liniștit, se înțelegea bine cu copiii. Le oferea pufuleți de fiecare dată când avea ocazia”, spunea Ioana Băraru, o vecină de a bărbatului. În rest, vecinii povestesc despre el că era un tip discret, retras, care nu ieșea mai deloc în evidență. „Domul Oală nu avea famlie. Stătea mai mult singur. El este din Lugoj. Acum, poliția a sunat la rude, dar văd că deocamdată văd că nu a venit nimeni. Cred că nu era în relații prea bune cu frații săi”, spune un alt vecin. Polițiștii încă nu se pronunță dacă a fost vorba despre sinucidere sau crimă.    

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite