Suspecţii de trafic de droguri s-au întors în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Curtea de Apel Timişoara a avut loc, ieri, recursul împotriva arestării preventive a celor opt suspecţi de trafic de droguri.

Cei opt tinerii cercetaţi că ar fi implicaţi într-o reţea de trafic de droguri aşteaptăşi acum în arestul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, răspunsul la recursul împotriva arestării preventive, judecat ieri la Curtea de Apel Timisoara.

Luaţi pe sus
În data de 12. Noiembrie 2009 poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caras-Severin, cu sprijinul Detaşamentelor Speciale de Intervenţie din cadrul poliţiei, au declanşat, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT-Biroul Teritorial Caraş-Severin 15 descinderi simultane la domiciliile şi reşedinţele principalilor membri ai grupării. În urma descinderilor, a fost descoperit jumătate de kilogram de haşiş, sume importante de bani, de ordinul miilor de roni, şi a fost confiscate un autoturism de lux. Cu această ocazie au fost identificate şi conduse la sediul DIICOT pentru audieri 15 persoane, acestea fiind cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic intern şi internaţional de droguri de risc, precum şi pentru consum ilicit de droguri, fapte pentru care riscă pedepse de până la 20 de ani de închisoare. Acum, opt din cei 15 sunt arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.


Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite