Reşiţa: Supravieţuitorul carnagiului din Banat soldat cu şase morţi va fi operat din nou! (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Supravieţuitorul carnagiului din Banat soldat cu şase morţi va fi operat din nou! (GALERIE FOTO)
Reşiţa: Supravieţuitorul carnagiului din Banat soldat cu şase morţi va fi operat din nou! (GALERIE FOTO)

Băiatul este internat la Spitalul "Casa Austria" din Timişoara. Acesta a fost în maşină împreună cu Claudiu Hauptmann în momentul accidentului, suferind mai multe fracturi în urma acestuia.

CITEŞTE şi:

EXCLUSIV S-a stabilit cum a provocat vitezomanul de 18 ani carnagiul din Banat

EXCLUSIV Şeful Poliţiei confirmă posibilitatea arestării vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat

Timişoara: EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi

Timişoara: EXCLUSIV / Vitezomanul care a ucis şase oameni nu ştie nici după o săptămână că şi-a omorât iubita (VIDEO)

Reşiţa: EXCLUSIV Ce avere au părinţii vitezomanului ucigaş care a provocat carnagiul din Banat

Tânărul Cristian Budaci, care a supravieţuit accidentului cumplit provocat de vitezomanul Claudiu Hauptmann, în care şi-au pierdut viaţa şase oameni, va suferi marţi dimineaţă o nouă intervenţie chirurgicală.

Internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Casa Austria din Timişoara, acesta va fi operat la mână. El a mai fost supus unei intervenţii chirurgicale foarte complexe, în urma căreia oasele fracturate ale bazinului i-au fost fixate în mai multe şuruburi. Părinţii tânărului au fost anunţaţi că fiul lor nu va putea renunţa niciodată la acele şuruburi şi că va mai sta în spital încă două luni de zile, timp în care nu are voie să se ridice din pat.

În 7 iulie 2009, autoturismul Peugeot condus de Claudiu Hauptmann, din Timişoara către Reşiţa, a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un Daewoo Espero în care erau patru persoane. Acul vitezometrului din maşina condusă de Hauptmann s-a oprit la 130 de km/h. Vitezometrul din maşina Espero indica 50 km/h. Toţi pasagerii din Espero au murit pe loc. Două fete care erau în maşina condusă de Hauptmann au murit şi ele. După 20 de zile de la tragicul accident, şoferul vizetoman şi prietenul său, Cristian Budaci, sunt internaţi în spital.

VIDEO1: Şeful Poliţiei Timiş cere măsuri dure în cazul vitezomanilor iresponsabili.
SURSA: TVR timişoara, emisiunea Ora de Vară.





"Nu ştiu ce să spun, vă rog să mă înţelegeţi. M-am trezit dintr-un vis într-un coşmar”, Doru Hauptmann, tatăl lui Claudiu (foto)






„Băiatul meu nu ştie ce s-a întâmplat cu fetele. I-am spus că sunt internate la Spitalul MIlitar şi că sunt la fel de grav ca el. I-am spus că a fost un accident şi că cei în care au intrat cu maşina nu au supravieţuit. Cristi a spus că nu îşi mai aminteşte nimic doar că urcau podul de la Voiteni şi că ploua”
, Constantin Popescu, tatăl lui Cristian Budaci, tânărul care era în maşina condusă de Claudiu.

image



FOTO: Claudiu Hauptmann şi logodnica lui, Adelina Ardelean, în maşina cu care tânărul a provocat accidentul. Cei doi poartă centura de siguranţă. În această poză Claudiu dă impresia că este un şofer responsabil. Adelina a fost ucisă în accident, aceeaşi soartă având şi prietena ei Delia Roşianu. Patru bărbaţi din altă maşină şi-au pierdut şi ei viaţa.

 



VIDEO EXCLUSIV: Vitezomanul ucigaş în maşina cu care a provocat carnagiul, înainte de a ajunge la faţa locului echipajele de descarcerare. Înregistrarea a fost făcută de martorii oculari ai accidentului.

image

 ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE! Persoanele care sunt sensibile sunt sfătuite să nu privească aceste imagini





VIDEO ŞTIRILE ANALOG TV: Accidentul provocat de Claudiu Hauptmann relatat de posturile TV locale


 



VIDEO ADEVĂRUL: Scena accidentului imediat după ce supravieţuitorii au fost duşi la spital


Maşina în care şi-au pierdut viaţa cele două fete, imediat după accident. Delia era scoasă din resturile automobilului, iar Adelina era încă acolo pentru că echipajele de urgenţă au constatat că nu se mai poate face nimic pentru ea.

Se poate observa acul vitezometrului, care este oprit la 130 km/h, dar şi acul turometrului, care indică faptul că motorul era turat la momentul impactului.

Timişoara: Vitezomanul care a provocat carnagiul din Banat a scăpat de operaţie, dar urmează să fie audiat de poliţişti

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite