Studentele reşiţene sunt ameninţate cu repetenţia după numai opt etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pera nu poate face minuni cu un lot foarte subţire
Pera nu poate face minuni cu un lot foarte subţire

Înfrângerile pe linie ale handbalistelor de la Universitatea Reşiţa scot în evidenţă lipsa investiţiilor în campania de achiziţii din vară şi, totodată, conferă echipei lui Florin Pera statutul de principală candidată la retrogradare.

Universitatea Reşiţa a pierdut în faţa vicecampioanei de anul trecut, pe propriul teren, scor 25-34 (13-15), şi este singura echipă care nu a acumulat niciun punct în clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin după consumarea a opt etape. Studentele reşiţene au făcut o primă repriză destul de bună, chiar dacă antrenorul Pera a fost obligat să facă numeroase improvizaţii în echipă din cauza accidentărilor. După pauză însă, echilibrul s-a rupt şi diferenţa de valoare dintre cele două formaţii şi-a spus cuvântul.


Superioritate netă a oaspetelor
Tehnicianul Universităţii a recunoscut că fetele sale nu au avut nicio şansă în faţa unei dintre echipele bune ale campionatului. “A fost o victorie categorică a Jolidonului, care e o echipă mult mai valoroasă decât a noastră. Am avut un început ezitant, dar am revenit şi am făcut o primă parte curajoasă. În repriza a doua însă, valoarea lotului Jolidonului s-a văzut. Am jucat cu un singur portar tot meciul, iar pe postul de pivot am folosit-o pe Simina Neag, care s-a aflat pentru prima dată în această postură. E foarte greu să faci faţă 60 de minute unei echipe precum Jolidon”, a declarat Florin Pera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite