Studentele reşiţene păstrează şanse reale în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Reşiţa a câştigat cu scorul de 40-28 (18-12), în deplasare, pe terenul lui Tomis Constanţa, şi a intrat din nou în cărţi pentru evitarea retrogradării după ce, la finalul turului de campionat, părea deja condamnată.

Doar două puncte le mai separă în clasament pe elevele lui Florin Pera de locurile care asigură menţinerea pe prima scenă handbalistică a ţării. Evoluţia foarte bună a studentelor din partidele cu Oltchim şi Cetate Deva a fost repetată şi la Constanţa. Universitatea a obţinut o victorie senzaţională şi aşteaptă o victorie a Buzăului în faţa Devei în runda următoare, ceea c ear complica şi mai mult lupta din subsolul clasamentului.
    “Sunt foarte fericit, atât pentru rezultat, cât mai ales ca urmare a prestaţiei fetelor. Jocurile foarte bune de la Vâlcea şi cu Deva le-au redat încrederea fetelor. Au jucat foarte determinat în apărare, am avut coeziune în atac şi am obţinut o victorie care ne dă mari speranţe că putem evita retrogradarea”, a declarat Florin Pera, antrenorul Universităţii. În ultimele etape ale campionatului, Pera nu se teme numai că ar putea rămâne şi fără alte jucătoare din cauza problemelor financiare, ci şi din cauza posibilelor jocuri de culise. “Mai sunt câteva etape până la finalul campionatului şi, dacă toate meciurile se vor juca numai pe teren, atunci avem şanse reale să rămânem în Liga Naţioanlă”, a mai spus Pera.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite