Studentele reşiţene îşi evaluează cunoştinţele cu campioana Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au învins categoric în acest sfârşit de săptămână, în două rânduri, Viitorul Mediaş, iar acum se pregătesc pentru cel mai tare amical al verii, cu câştigătoarea titlului în campionatul francez, Toulon.

În ciuda greutăţilor financiare cu care se confruntă gruparea reşiţeană, echipa pregătită de Florin Pera evoluează excelent în partidele de verificare premergătoare startului Ligii Naţionale. După succesele de la Cupa Reşiţa, când au învins şi vicecampioana României, U Jolidon Cluj, studentele au jucat la finele săptămânii o dublă amicală cu divizionara A, Viitorul Mediaş. Reşiţencele s-au impus la pas în ambele întâlniri, tehnicianul Florin Pera declarându-se mulţumit de evoluţia elevelor sale. În primul joc, Universitatea a depăşit Viitorul cu 51-22 (23-11), pentru ca, o zi mai tîrziu, victoria să revină tot echipei gazdă, de data aceasta, cu 35-21 (16-10). În această vară, s-a evidenţiat în primul rând Laura Roiban, care a marcat nu mai puţin de 17 goluri în întâlnirile cu echipa din Mediaş, dar şi nouă în poarta vicecampioanei U Jolidon Cluj.


Se caută un prim şapte

„Au fost două jocuri utile.  Omogenizarea echipei este cel mai important factor pentru noi în această perioadă, pentru că am pierdut două jucătoare de bază şi încercăm să alcătuim formula de bază. Am schimbat sistemul de apărare, suntem încă în căutări şi aceste jocuri amicale sunt foarte importante”, a declarat Florin Pera.
    Studentele pleacă astăzi în Ungaria, la Bekescsaba, pentru că, mâine, Universitatea întâlneşte într-un amical de lux campioana Franţei, Toulon. “E foarte bine că avem ocazia să întâlnim asemenea formaţii. Din astfel de jocuri ai tot timpul ce învăţa. Sper să facem un joc bun”, a adăugat Pera.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite