Studentele îşi joacă ultima carte în lupta pentru evitarea retrogradării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Reşiţa este condamnată să învingă astăzi, în Sala Polivalentă, HCM Buzău, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii Naţionale, pentru a mai avea şanse să joace şi la anul tot pe prima scenă handbalistică a ţării.

Elevele lui Florin Pera au scăpat de ultima poziţie în clasament făcând schimb de locuri cu adversarele de astăzi. Cetate Deva, a treia echipă angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, s-a desprins însă la patru puncte şi, la această oră, pare a fi salvată. Eventula retragere a Oltchimului din campionat, pe care au anunţat-o şefii clubului vâlcean, ar însemna ca şi penultimul loc în clasament să asigure prezenţa în prima ligă în sezonul viitor. Studentele se gândesc mai puţin la această ultimă variantă de a rămâne în elită şi anunţă că-şi vor juca şansa până la capăt.


    „Nu ne aşteptam ca Deva să bată la Buzău. Noi ne doream să se întâmple tocmai invers, pentru că, atunci, şansele noastre ar fi crescut foarte mult, mai ales că, astăzi, jucăm cu Buzăul. Şansele noastre sunt mici acum, dar noi credem în ele şi vom juca până în ultima etapă cu gândul că ne putem salva. Nu ne gândim la retragerea Oltchimului pentru că e cea mai valoroasă echipă din ţară şi nimeni nu şi-ar dori ca ea să se desfiinţeze. Îi aşteptăm pe suporterii noştri la sală în număr cât mai mare, pentru că avem mare nevoie de sprijin”, a declarat antrenorul Florin Pera.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite